Det är mycket som kan hända med en bil. Allt från elfel i motorn till att krocka med ett vilt djur. Oavsett vad som inträffar brukar sådana händelser kosta pengar. En oförutsedd bilkostnad är inte lätt att förutse men det finns hjälp att få om du behöver pengar snabbt.

Att äga en bil innebär vissa kostnader som du vet om. Exempelvis är bilförsäkring, service och bränslekostnader är sådana utgifter. Sedan kan det komma oförutsedda utgifter när du minst anar det. Sådana oförutsedda kostnader kan bli jobbiga och få konsekvenser för ekonomin. En del gånger kanske du inte har kapital att använda för att betala utgiften. Om du drabbats av en oförutsedd bilkostnad och inte har tillräckligt med pengar kan du vända dig till GF Money som erbjuder kontokredit. GF Money är en smart långivare som finns där för att underlätta din vardag och att ha en kontokredit hos dem är lätt och smidigt.

Flexibla lån gör att du kan betala oförutsedda bilkostnader

GF Moneys kontokredit finns tillgänglig när du är i kris och behöver pengar. Fördelen med att vända dig till just GF Money är för att de är flexibla med återbetalningen vilket gör att du själv kan bestämma återbetalningsplan. Det är inte helt enkelt att ha tillräckligt med pengar för oförutsedda kostnader och att det finns bra lånealternativ som exempelvis GF Moneys kontokredit är guld värt.

Laga bilen direkt

När du äger en bil använder du den garanterat till olika saker. Att ha en fungerande bil är hela syftet med att äga bil. Därför är det betydelsefullt att fixa bilen om något hänt med den. Ju mer du använder bilen i vardagen desto viktigare är det att du har en hel bil som du faktiskt kan använda. Därför är det lika bra att ta tag i problemet omgående om den krånglar. Om din bil gått sönder och du nyss köpt den kan du kolla vilka rättigheter du har.

Oförutsedda kostnader du kan drabbas av när du äger bil:

  • En olycka där bilen blir skadad.
  • Akut fel med bilen som innebär besök på verkstaden.
  • Punktering som innebär att nya däck behöver köpas.